Snel en gericht een Google Adwords campagne laten opzetten

Wil je een Google Adwords campagne laten opzetten? Deze advertentieservice wordt steeds meer gebruikt door ondernemingen en wordt dan ook op allerlei plekken aangeboden. Omdat er veel komt kijken bij een Google Adwords campagne laten opzetten, is het van belang om een bedrijf met ervaring en expertise te kiezen. Misschien heb je momenteel al een marketingbedrijf dat jouw online promotie verzorgt. Ben je tevreden met het resultaat van je huidige advertentiecampagne of denk je dat er meer uit gehaald kan worden? Succesvol een Google Adwords campagne laten opzetten hangt van veel verschillende zaken af. Om dit snel en gericht te doen wordt er onder meer gekeken naar de juiste zoekwoorden die passen bij jouw bedrijf en producten. Ook moet er rekening gehouden worden met updates en nieuwe ontwikkelingen van de zoekmachine. Het verschilt per marketingbedrijf hoe snel deze nieuwe ontwikkelingen bekend worden en uiteraard hoe snel ze vervolgens worden toegepast. Online marketingbedrijf teamnijhuis.com is een Googlepartner en krijgt daarom als een van de eerste Nederlandse marketingbedrijven nieuwtjes door. Campagnes zijn hierdoor gericht op de meest recente en efficiƫnte methodes. Lees hieronder meer redenen om juist dit digital marketing bedrijf te kiezen.

Google Adwords campagne laten opzetten door bedrijf met expertise

Een Google Adwords campagne laten opzetten door Team Nijhuis levert snel en zichtbaar resultaat. Er wordt hierbij onder andere gelet op het conversiepercentage. Dit houdt in dat de gebruikte zoekwoorden ook een groot aantal bezoekers en klanten voor jouw website opleveren. Bovendien wordt er gekozen voor zogenoemde longtail zoekwoorden. Een longtail zoekwoord heeft lage concurrentie, waardoor je er minder voor betaalt per klik dan voor een ander type zoekwoord. Om zoekers aan te trekken die al wat verder in het aankoopproces zitten, en die dus al voorbij de oriƫntatiefase zijn, is dit het ideale type zoekwoord bij een Google Adwords campagne laten opzetten. Bij de hierboven genoemde tip om niet te breed te adverteren, werken longtail zoekwoorden ook het best. Zoals je ziet komt er heel wat kijken bij een Google Adwords campagne laten opzetten. Des te meer een reden om Team Nijhuis te kiezen als jouw online marketing bedrijf, want de onderneming is een Google Premier Partner. Dit betekent dat medewerkers gecertificeerd zijn in campagnes die speciaal gericht zijn op adverteren via deze zoekmachine. Door uitgebreide kennis over en ervaring met zoekgedrag van Googlegebruikers weten deze medewerkers als geen ander welke zoektermen het beste resultaat leveren voor jouw bedrijf.

Haal het meest uit online adverteren

Een Google Adwords campagne laten opzetten door een ervaren onderneming levert de beste resultaten op. Binnen twee of drie weken heb je al meer bezoekers voor je website en als gevolg uiteraard meer verkopen. Naast een Google Adwords campagne laten opzetten kun je echter ook zelf dingen ondernemen om het meest uit online adverteren te halen. Hieronder enkele tips bij online adverteren:

  • Adverteer niet te breed: te brede zoekwoorden werken averechts. Dit voorkom je door uitsluitingszoekwoorden te gebruiken. Wil je vooral gevonden worden door een oudere doelgroep? Voeg dan uitsluitingszoekwoorden toe die jongeren uitsluiten
  • Noem sterke punten om je van de concurrentie te onderscheiden en onderbouw deze met recensies van klanten
  • Pas de instellingen voor zoekwoorden aan jouw adverteercampagne aan op jouw adverteerdoel

Uiteraard passen medewerkers van Team Nijhuis bovenstaande punten al toe wanneer ze het marketingplan uitvoeren. Een Google Adwords campagne laten opzetten bij dit marketingbedrijf verloopt altijd op een gerichte en persoonlijke manier. Het is namelijk heel belangrijk dat online promotie aangepast wordt aan de sterke en karakteristieke punten van jouw bedrijf. Bij Team Nijhuis wordt je stap voor stap geholpen bij dit proces.