Neem de hond mee in de hondenfietsmand

Vind jij het heerlijk om te fietsen en ga je graag op deze manier op pad? Doe je dit echter niet vaak genoeg omdat je ook graag je hond mee wil nemen en dat toch wat lastig wordt op de fiets? Dan is een hondenfietsmand iets voor jou! Met de hondenfietsmand kun je je hond waar dan ook mee naartoe nemen en dat kan heel erg handig zijn. Wanneer je de hondenfietsmand eenmaal hebt, dan zul je ook merken dat je hond het erg fijn vindt. Het is in het begin misschien even wennen, maar al snel hebben jullie alle plezier! De hondenfietsmand kun je op verschillende manieren aan je fiets bevestigen:

  • Aan het stuur
  • Op de voordrager
  • Op de achterdrager

Wat voor soort mand jij kiest, is natuurlijk erg persoonlijk en het is ook handig om hierbij te kijken naar wat voor soort hond je hebt. Een grotere hond kun je beter meenemen in een mand die aan de voor- of achterdrager bevestigd kan worden. De kleinere honden kunnen perfect aan het stuur. Misschien vind jij het wel niet prettig om de mand aan het stuur te hebben. In zo’n geval kun je dus ook kiezen voor een van de andere opties die je hebt.

Het bevestigen van de hondenfietsmand

Wanneer je eenmaal de keuze hebt gemaakt voor het type hondenfietsmand die je graag wilt hebben, dan wordt het tijd om deze te gaan bestellen. Dat doe je heel makkelijk bij de Fietstassen Shop. Op deze website vind je een ruim assortiment van fietsaccessoires. Niet alleen kun je hier terecht voor verschillende soorten hondenfietsmanden, ook als je op zoek bent naar bijvoorbeeld fietstassen of een rugzak die speciaal voor het fietsen is ontwikkeld, dan zit je hier helemaal goed. Het bestellen van de artikelen gaat heel eenvoudig en als je wel eens vaker iets online besteld hebt, dan komt het proces je ook vast bekend voor. Je kunt er natuurlijk vanuit gaan dat het bestellen en betalen van de producten die jij graag wilt hebben, volledig veilig gebeurt. Na het bestellen van de producten ontvang jij deze zo snel mogelijk thuis en dan is het natuurlijk tijd voor het bevestigen van de hondenfietsmand! Dit is heel erg gemakkelijk, maar het is wel noodzakelijk dat dit goed gebeurt. Je wilt natuurlijk niet dat je hond ineens op de grond ligt samen met de hondenfietsmand. Kijk dus altijd even in de handleiding hoe het bevestigen van de mand het beste kan gebeuren en volg de stappen die zijn aangegeven.

Je eerste ritje met je hond

We kunnen ons voorstellen dat je er al helemaal naar uitkijkt om het eerste rondje fietsje samen met je hond te gaan ondernemen. Het is uiteraard wel belangrijk dat je je hond niet meteen overvalt met de fietsmand. Laat hem of haar er even aan wennen. Ga daarom niet meteen een heel erg lang stuk fietsen, maar begin met bijvoorbeeld een rondje door de buurt. Misschien moet je wel even een kleine boodschap doen bij de supermarkt in de buurt, dan is dat de ideale gelegenheid om samen met je hond op stap te gaan. Je zult snel genoeg merken dat je trouwe viervoeter al aan het wennen is aan de hondenfietsmand en er zelfs naar uit gaat kijken om erin te zitten. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer hondenbezitters zijn die ervoor kiezen om een hondenfietsmand aan te schaffen. Op de website van de Fietstassen Shop vind je een ruim assortiment van uiteenlopende merken waar je uit kunt kiezen.