Waar kun je manuka honing kopen?

Als je op zoek bent naar echt gezonde honing zou je eens in de webshop van de Superfood Store kunnen kijken. Daar kun je namelijk de bijzondere manuka honing kopen. Dit is het rauwe en ongepasteuriseerde bijproduct van de manuka plant. (Deze staat ook wel bekend als de Leptospermum Scoparium.) Deze honing heeft ten opzichte van normale honing bijzonder eigenschappen, namelijk:

  • Het heeft antivirale eigenschappen
  • Je kunt het gebruiken als wondverzorging bij bacterieel ge├»nfecteerde wonden
  • Het ondersteunt het immuunsysteem en verhoogt de weerstand
  • Het helpt bij de aanmaak van kraakbeen

Dit is slechts een klein overzicht van de voordelen van dit type honing. Manuka honing kopen kan je namelijk op nog veel meer manieren helpen bij het verkrijgen van een goede gezondheid. Zo vermindert het chronische ontstekingen, waardoor mensen die het regelmatig gebruiken minder gewrichtsklachten ervaren, en helpt het zelfs je mond gezond te houden door het verminderen van tandvleesaandoeningen en parodontitis, waarschijnlijk door de antibacteri├źle werking ervan. Niet voor niets merken ze bij de Superfood Store dat steeds meer mensen manuka honing kopen in plaats van normale honing. Het is dan wel ietsje duurder dan de normale variant, maar de gezondheidseffecten ervan maken het verschil in prijs het zeker waard.

Online superfoods bestellen

De webshop van de Superfood Store is opgezet door een team mensen met een passie voor voeding. Superfoods werden steeds populairder, en men miste een plek waar je ze allemaal online, tegelijk kon bestellen. De Superfood Store was geboren. Hier shop je gemakkelijk allerlei gezondheidsproducten online, en hier kun je dus ook die bijzondere manuka honing kopen. Als je vaak honing gebruikt (bijvoorbeeld in je thee of op brood) dan loont het zeker de moeite om deze eens uit te proberen. Los van het feit dat hij zo super gezond is smaakt hij namelijk ook nog eens heerlijk. Manuka honing heeft een hele zachte, bloemige smaak, en vrijwel iedereen vindt hem erg lekker. Overigens is het wel slim om (als je manuka honing wil kopen voor je gezondheid) deze pas aan je thee toe te voegen als deze ietwat is afgekoeld. Voeg je honing namelijk toe aan kokend water, dan breek je de enzymen in de honing een beetje af en vermindert dus de positieve werking ervan op je gezondheid. Beter wacht je dus een minuut of vijf voordat je de honing aan je thee toevoegt. Daarna even goed doorroeren en genieten maar!

Online manuka honing kopen

Er is de laatste tijd veel discussie gaande over of je het beste in een winkel of online manuka honing kunt kopen. Wie online winkelt krijgt namelijk een pakket thuisbezorgd, dat vervoerd moet worden, maar ook als je in de winkel je boodschappen doet moet je daarvoor vaak met de auto op en neer. Zolang je zeker weet dat je niks wilt retourneren kun je het beste online die manuka honing kopen. De vervoerder die jouw pakket bezorgt gebruikt die bus namelijk voor heel veel bestellingen tegelijk, en dus spaar je eigenlijk CO2 uit op die manier. Online winkelen is dus in feite zo slecht nog niet, zolang je maar zeker weet dat je niet om de haverklap allerlei producten retour wilt sturen, want dan wordt het een ander verhaal. 

https://www.superfoodstore.nl/