Stoppen met roken doe je met de juiste e sigaret vloeistof

nieuwesigaret - e sigaret vloeistof

Op het moment dat je begint met roken ben je nog niet verslaafd. Sterker nog, roken is niet eens heel lekker en je moet er vaak goed van kuchen. Maar om één of andere reden zet je door en het duurt niet lang of je kunt er niet meer zonder. Als je start, dan kun je je nog niet voorstellen wat het is om aan roken verslaafd te zijn. Na je eerste sigaret ervaar je immers geen enkele drang naar een sigaret. Je kunt met je verstand dus prima de keuze maken om op dat moment te stoppen met roken. Het is om die reden dat veel mensen doorgaan met roken, want ze zijn zich nog niet bewust van de strijd die ze moeten leveren als ze later willen stoppen. Op het moment dat je namelijk wel wilt stoppen, dan ben je al verslaafd en de sigaret laat zich niet zo maar aan de kant zetten. Deze zal je lichaam en je geest bespelen. Als je stopt dan ervaar je vrij snel een lichamelijke drang naar een sigaret en als je daar niet aan toegeeft, dan zal je steeds meer stress ervaren. Dit komt natuurlijk door het gebrek aan nicotine. Als je wilt stoppen met roken dan is het verstandig om de nicotine aanvoer niet volledig te stoppen. Dit kun je doen met nicotine kauwgom of nicotine pleisters. Wat je ook kunt doen is het roken van een e sigaret met de juiste e sigaret vloeistof. Je kunt namelijk e sigaret vloeistof kopen met nicotine. De hoeveelheden zijn natuurlijk niet zo hoog als in een tabakssigaret. Daarnaast krijg je via een e sigaret weliswaar nicotine binnen, maar er komen veel minder andere giftige stoffen vrij. Als je een sigaret verbrand, dan komen er namelijk erg veel stoffen vrij die je allemaal inademt. Een e sigaret werkt niet door verbranding. Er wordt dus ook geen tabak verbrand en daarom is het gebruik van een e sigaret een stuk minder ongezond dan het gebruik van een tabakssigaret. Nicotine is weliswaar de grootste oorzaak van de verslaving, maar niet de grootste boosdoener wat betreft de schadelijke stoffen in een traditionele tabakssigaret. Stoppen met het roken van een tabakssigaret door deze te vervangen door een minder ongezonde e sigaret met de juiste e sigaret vloeistof is dan ook een zeer goed idee.

De juiste e sigaret vloeistof met of zonder nicotine vind je op nieuwesigaret.nl

Het gaat er bij een verslaving om dat je de drang controleert. Je kunt dit doen met behulp van zuivere wilskracht. Soms krijgen mensen een enorme boost in hun wilskracht als ze bijvoorbeeld bijna sterven door de gevolgen van longkanker. Denk aan iemand als Johan Cruijff. Nadat hij de longkanker overwon in de jaren 90 was hij in staat om van de ene op de andere dag te stoppen. Als je niet over dit soort wilskracht beschikt, dan kun je het nicotinegebruik rustig afbouwen met behulp van de e sigaret en de juiste e sigaret vloeistof. Je kunt dus blijven roken met e sigaret vloeistof waar nicotine in zit. Je lichaam raakt dan niet overstuur. Vervolgens kun je de hoeveelheid nicotine rustig afbouwen zodat je lichaam beetje bij beetje gewend raakt aan minder nicotine.

Bestel je e sigaret vloeistof die bij jou past

Als je eenmaal nicotine vrij bent, dan kun je blijven roken, want je kunt ook e sigaret vloeistof kopen zonder nicotine. Je hebt keuze uit tal van verschillende smaken zoals:

  • Brown Sugar
  • Cappuccino
  • Champagne
  • Cheesecake

Je kunt de e sigaret vloeistof direct online bestellen.