Schrijf u vandaag nog in voor onze opleiding stoelmassage

De afgelopen jaren is er vanuit diverse bedrijven veel interesse getoond in het aanvragen van een massage die eenvoudig in een stoel gegeven kan worden. Dit kan namelijk snel verlichting geven van klachten en daarbij kan snel weer overgegaan worden tot de orde van de dag. Wij merken daarom ook dat er steeds meer mensen zijn die een opleiding stoelmassage willen komen volgen en vandaar dat wij vanĀ  TouchPro op Touchpro.nl u graag willen laten weten dat u bij ons voor weinig geld een professionele opleiding stoelmassage kunt komen volgen. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en u wordt daarbij altijd begeleid door mensen die niet alleen een heel goede opleiding hebben gevolgd, maar die ook al vele jaren in het vak werkzaam zijn. Zij zullen u tijdens de opleiding stoelmassage alles leren over het menselijk lichaam en hoe u dit lichaam het beste kunt masseren om bepaalde klachten zoals stress en spierpijn weg te kunnen nemen. U zult zien dat er heel veel mogelijkheden zijn om het lichaam te laten ontspannen, mits u de juiste technieken kent. Tijdens de opleiding stoelmassage zullen wij uitgebreid stilstaan bij de mogelijkheden die er zijn om aan de hand van druk laten ontstaan op verschillende drukpunten, de bloedsomloop beter te laten verlopen. Het kan is namelijk vaak zo dat mensen die veel zittend werk moeten doen, een verminderde bloedsomloop hebben doordat zij vaak in dezelfde houding zitten. Ook zien wij vaak dat bij deze mensen vaak weinig gebeurt op het gebied van sport. Een massage kan in een dergelijk geval wonderen doen en u leert tijdens de opleiding stoelmassage hoe u deze het beste kunt geven. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen tijdens de opleiding zodat u op theoretisch niveau toch een heel goed beeld krijgt van de praktijk. In een later stadium van de opleiding stoelmassage zullen wij ook daadwerkelijk werken met echte mensen die ook daadwerkelijk klachten hebben die u moet proberen weg te nemen. Een ervaren coach zal u tijdens de opleiding stoelmassage uiteraard voortdurend van commentaar voorzien om zo het beste uit uzelf te kunnen halen.

Onze opleiding stoelmassage wordt gegeven door specialisten met veel praktijkervaring

Mensen zijn allemaal verschillend en vandaar dat het niet alleen goed is om heel goed op de hoogte te zijn van de theorie van de stoelmassages, ook is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u weet wat ieder afzonderlijk mens nodig heeft. Heeft iemand bepaalde klachten die wijzen op een blokkade in de rug, dan moet u hier uw behandeling op afstemmen. Hoe u dit allemaal kunt doen, is iets wat u tijdens opleiding stoelmassage veelvuldig zult behandelen. U leert een plan te maken voor iedere klacht en uiteraard leert u hoe u dit plan vervolgens moet uitvoeren om uw klant te helpen bij de vermindering of zelfs bij het wegnemen van zijn of haar klachten. Wij hopen daarom dat u zich snel bij ons wilt komen inschrijven voor onze opleiding stoelmassage. Deze staat open voor iedereen en dus willen wij u vragen om snel een keer naar onze site Touchpro.nl te komen kijken. Hier kunt u ook nog meer aanvullende informatie vinden over de opleiding stoelmassage.

U kunt zich via onze site komen inschrijven

Is het voor u al duidelijk dat u bij ons een opleiding wilt komen volgen? Kom dan snel naar onze site Touchpro.nl en schrijf u snel bij ons in. Kortom:

  • wij leren u alles over de anatomie van het menselijk lichaam
  • wij leren u de signalen van stress, overbelasting en dergelijke grondig herkennen
  • tijdens onze opleiding wordt u begeleid door ervaren vaklieden
  • lees meer…