Moet je een teamuitje in Amsterdam organiseren?

Onze hoofdstad is natuurlijk de perfecte locatie voor een gezellig personeelsuitje, hoe de groep mensen er ook uitziet. Een teamuitje in Amsterdam kun je organiseren met de hulp van SpecialTours.nl. Daar zijn ze gespecialiseerd in het organiseren van allerlei activiteiten en gezellige thema-etentjes in onze hoofdstad. Ze hebben een heel groot aanbod met leuke uitjes op hun website staan, dus er zit vast iets bij dat geschikt is voor jullie teamuitje in Amsterdam. Kies bijvoorbeeld voor een culturele stadswandeling met lokale gids. Deze wandelingen zijn te boeken in diverse delen van de stad, en worden altijd gegeven door iemand die daar woont en die er alles over kan vertellen. Het zijn hele leuke uitjes met een groep mensen, want je bent lekker in de buitenlucht, ziet allerlei straatjes en plekken die je nog nooit eerder zag, en leert er ook nog eens van alles over. Wedden dat je na zo’n stadswandeling de stad met hele andere ogen bekijkt?! Als je het heel leuk vindt om samen met je collega’s door de stad te dwalen mar je wilt liever niet wandelen, dan kun je natuurlijk ook een rondvaart boeken voor jullie teamuitje in Amsterdam. Onze hoofdstad staat natuurlijk bekend om zijn vele grachten, en hoe kun je de stad beter leren kennen dan met een gezellige rondvaart? Bovendien is het ook nog eens overdekt, zodat jullie lekker droog zitten tijdens de tocht. Schuif aan, bestel wat te drinken, en geniet van het uitzicht.

Een teamuitje in Amsterdam inclusief diner

Als je juist in de avond jullie teamuitje in Amsterdam wilt organiseren, of je zoekt nog iets leuks om jullie culturele middag af te sluiten dan kun je een leuk dinerspel boeken bij Special Tours. Een dinerspel houdt in dat je in een gezellig restaurantje (in of vlakbij het centrum) aanschuift, en tijdens het eten allerlei opdrachten moet uitvoeren. Dit is doorgaans in teamverband, dus je gaat echt strijden met, en tegen je collega’s. Het is een heel leuk idee voor een teamuitje in Amsterdam, want je leert elkaar zo heel goed kennen, en dat onder het genot van een lekkere drie gangen-maaltijd. Bij Special Tours heb je betreft dinerspellen de keuze uit super veel opties, welke allemaal even vermakelijk zijn, zoals:

  • Het Jongens tegen de Meisjes dinerspel
  • Het Ik Hou van Holland dinerspel
  • Het Wie is de Rat aan Tafel dinerspel
  • Het Ranking the Stars dinerspel
  • Het Moorddiner in Amsterdam

Zijn jij en je collega’s fan van escape rooms? Dan kun je voor jullie teamuitje in Amsterdam ook een heus Escape Dinerspel boeken. Tijdens dit spel moeten jullie allerlei opdrachten uitvoeren en raadsels oplossen, waarmee je uiteindelijk uit de ruimte kunt ontsnappen. Een leuke variant op de originele escape room spellen.

Dineren in drie verschillende restaurants

Vinden jullie het niet zo leuk om het gehele diner in één restaurant te eten? Dan kunnen jullie als afsluiter voor jullie teamuitje in Amsterdam natuurlijk ook gewoon het Hap en Stap diner boeken. Daarbij eet je namelijk het voor- en hoofdgerecht en het toetje in drie verschillende restaurants, en tussendoor ga je wandelen of fietsen naar de andere locatie. Zo zie je nog eens wat van de stad!