Heeft u last van uw meniscus?

Ik heb een tijdje geleden een rare geval gemaakt tijdens het schaatsen. Dat was een pijnlijke ervaring en ik heb dan ook meteen rust genomen want ik weet van vorige blessures die ik heb gehad dat je de situatie aanzienlijk kunt verergeren wanneer je met je pijn blijft rondlopen. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om meer informatie over mijn pijn te kunnen vinden. Ik ben niet iemand die om ieder wissewasje naar de huisarts gaat en daarom heb ik eerst op het internet gekeken of ik daar meer informatie kon vinden. Ik ben hard op mijn knie gevallen en daarom ben ik meer informatie gaan zoeken over mijn meniscus. Ik had namelijk sterk het idee dat ik iets aan mijn meniscus had opgelopen. Ik ben daarom gaan kijken wat de mogelijkheden waren om te bekijken wat er aan de hand kon zijn met mijn meniscus, maar ik moet u zeggen dat ik het niet eenvoudig vond om te achterhalen wat er met mijn meniscus aan de hand kon zijn. Ik kon namelijk niet een site vinden waar ik alles over de meniscus kon lezen. Dat was heel frusterend. Ik heb daarom een keer een vriend van mij gebeld die altijd al zijn informatie van het internet haalt en toen heb ik hem uitgelegd dat ik graag meer wilde weten over mijn meniscus. Hij vertelde toen dat hij altijd even naar de site van hierhebikpijn.nl ging omdat je op deze site heel interessante mogelijkheden kunt vinden wanneer je meer wilt weten over welk lichaamsdeel dan ook maar. Ik ben daarom meteen even naar deze site gaan surfen om te bekijken wat ik hier kon vinden. Ik heb gemerkt dat wanneer je op deze site gaat zoeken naar informatie over je meniscus, je echt heel veel kunt vinden. Dat was goed om te merken en ik kan daarom ook iedereen aanraden om ook een keer naar deze site te gaan wanneer u ook het idee heeft dat er misschien iets met uw meniscus aan de hand is. Ik heb alle informatie over mijn meniscus even goed doorgenomen en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer fysiotherapie kon gaan nemen. Daar was ik al bang voor, maar ik heb mij daar niet door laten afschrikken. Ik ben gewoon meteen gaan kijken waar ik het beste geholpen kon worden. 

Ik doe nu oefeningen om mijn meniscus weer goed te krijgen 

Ik heb via de site van hierhebikpijn.nl een aantal handige oefeningen gevonden om mijn meniscus te trainen en deze oefeningen doe ik nu iedere dag braaf. Ik ben blij dat ik deze site heb gevonden want ik heb gemerkt dat ik nu heel veel verbetering voel. Dat is fijn want ik wil graag weer kunnen schaatsen. 

Heeft u ook pijn? 

Als u ook wilt weten waar uw pijn vandaan komt, dan raad ik u aan om:

  • Even naar hierhebikpijn.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden om uw pijn te traceren 
  • De aanwijzingen op deze site op te volgen 

Ik hoop dat u snel van uw pijn af zult zijn.